Social Icons

1

ارراوا کوليه نوسنتارا

SABDA RASULULLAH S.A.W Hadis riwayat Abdullah bin Masud ra., ia berkata: Rasulullah saw. bersabda: "Tidak ada hasad (iri) yang dibenarkan kecuali terhadap dua orang, yaitu terhadap orang yang Allah berikan harta, ia menghabiskannya dalam kebaikan dan terhadap orang yang Allah berikan ilmu, ia memutuskan dengan ilmu itu dan mengajarkannya kepada orang lain". (Shahih Muslim No.1352)
HAK CIPTA TIDAK TERPELIHARA. SILA DOWNLOAD DAN SEBARKAN SELUAS - LUASNYA UNTUK DAKWAH.
Nabi SAW bersabda:
: إِنَّ الدَّالَّ عَلَى الْخَيْرِ كَفَاعِلِه
"Sesungguhnya orang yang menunjukkan kepada kebaikan (mendapat pahala) sama seperti orang yang melakukannya".

JOM CARI KULIAH YANG TERSEMBUNYI

DARI KEGELAPAN MENCARI SINAR

Isnin, 1 April 2013

TAWAKUF - BERITA DUKA CITA


Total Storage Used Total Downloads Served Est. Bandwidth Served Upgrade your Account
12.26 GB
From 1,738 total files
239,919
Since May 01, 2009

1.82 TB
From Currently Hosted Files
Need more?
Upgrade Now!
 

 Arrawa
Melaporkan berita dukacita bahawa tempat simpanan kuliah di mediafire telah melebih had percuma
iaitu 10gb free tapi lenni dah lebih 2 gb , oleh itu mediafire telah stop kan upload ke akaun yg sedia ada .
makna nya mediafire nak baham pitih , Terkini ada 1738 kuliah di simpan dgn total 12.26 Gb dan 239,919 kuliah telah di kongsi atau sudah di donlod dari seluruh dunia ... terima kasih pada yang donlod . Kini kuliah terkini tidak dapat lagi di upload sediakala , walaupun begitu arrawa masih ada akaun di 4shared pun boleh uplod kan disitu atau pun buat akaun baru di mediafire .
Masalah nya sekarang kalau tidak upgrade akaun yg sedia ada maka segala kuliah akan di padam atau di delete kan oleh mediafire ... blackfire sungguh mediafire nie.. adepun sebelum nie ade jgk fail kuliah yg sudah di delete kan oleh media fire al maklum free dia boleh suka dia jer , apa-apa pun syukur ade jgk laman free yng ber manfaat nie.
Bila terjadi begini ada lah kerja amal yang mane arrawa mencari sponser utk biaya akaun di mediafire nie
supaya boleh lagi teruskan perkongsian percuma bagi pencinta ilmu sekelian . Disini untuk upgrade ke space baru akaun yang kecil ialah 100gb dengan harga 49.99 dolar boh untuk setahun .
Bagi pelawat yang dermawan boleh buat amalan jariah nie ..
WALLAH`UALAM



TERIMA KASIH SEMUA

TERIMA KASIH SEMUA

HANCUR ZIONIS YAHUDI

HANCUR ZIONIS YAHUDI