Social Icons

1

ارراوا کوليه نوسنتارا

SABDA RASULULLAH S.A.W Hadis riwayat Abdullah bin Masud ra., ia berkata: Rasulullah saw. bersabda: "Tidak ada hasad (iri) yang dibenarkan kecuali terhadap dua orang, yaitu terhadap orang yang Allah berikan harta, ia menghabiskannya dalam kebaikan dan terhadap orang yang Allah berikan ilmu, ia memutuskan dengan ilmu itu dan mengajarkannya kepada orang lain". (Shahih Muslim No.1352)
HAK CIPTA TIDAK TERPELIHARA. SILA DOWNLOAD DAN SEBARKAN SELUAS - LUASNYA UNTUK DAKWAH.
Nabi SAW bersabda:
: إِنَّ الدَّالَّ عَلَى الْخَيْرِ كَفَاعِلِه
"Sesungguhnya orang yang menunjukkan kepada kebaikan (mendapat pahala) sama seperti orang yang melakukannya".

JOM CARI KULIAH YANG TERSEMBUNYI

DARI KEGELAPAN MENCARI SINAR

Khamis, 5 Januari 2012

DE RETURN - ORANG MINYAK DI LAKSAMANA

BURZUM

BACAAN YASIN DAN DOA MENANGKAP ORANG MINYAK

01. Ustaz Nur Hafizi Husin - Bacaan Yasin dan Doa Hindari Orang Minyak [05.01.12]
Load and Reload mp3 : http://www.mediafire.com/?5x05ezamymac02y
Tengah hebat di perkatakan di kg Laksamana de return orang oil ni dgr hampir dapat
tangkap tapi terlepas pulak kali ni setelah habis kuliah telah dibuat bacaan Yasin khusus
menangkap orang minyak . Bagi orang yg tak sempat hadir boleh donlod dan di pasang
di copong rumah .
Mcm biasa upload makan masa 5mnit jer tapi ni beratus jam kira dah habis sabar ni
hampir sebulan lebih line teruk , dalam usaha tukar ke u mobile tu hari try pakai
sahabat punya hu hai laju giler .... ghuner
Terima kasih pada semua pencinta ilmu yg sudi lawat arrawa nie harap maaf atas
kelembapan upload kerana terdapat masalah line interdeng nie

TERIMA KASIH SEMUA

TERIMA KASIH SEMUA

HANCUR ZIONIS YAHUDI

HANCUR ZIONIS YAHUDI